Zware mishandeling in Almelo, politie zoekt getuigen

4 maanden geleden gepubliceerd

Op 30 juni 2023 vond er een zware mishandeling plaats aan de Steffensweg in Almelo. De politie is nog altijd op zoek naar getuigen en mensen die meer informatie kunnen verstrekken over de daders.

Het Incident

Het slachtoffer, een 47-jarige man uit Almelo, werd zwaar mishandeld nabij speeltuin ‘het Nieuwland’. De man had enkele jongeren op scooters aangesproken die asociaal rijgedrag vertoonden. Kort daarna werd hij mishandeld door vier jongeren en een volwassen man.

De man werd met ernstige verwondingen, waaronder een gebroken jukbeen, oogkas en een breuk in zijn kaak, naar het ziekenhuis gebracht.

Oproep tot getuigen

De politie roept getuigen op om zich te melden. Ook mensen die meer weten over de daders of het incident, worden verzocht om informatie door te geven. De politie benadrukt dat elke tip zorgvuldig wordt behandeld en dat er niet zonder gedegen onderzoek wordt overgegaan tot aanhouding.

Anoniem melden

Individuen die informatie willen verstrekken, maar anoniem willen blijven, kunnen dit melden bij Meld Misdaad Anoniem. Dit is een onafhankelijk meldpunt en is niet verbonden aan de politie. Informatie wordt alleen doorgegeven als deze op geen enkele manier naar de melder te herleiden is.