Ramkraak bij bedrijf in Almelo, zaagmachines gestolen

3 maanden geleden gepubliceerd

Twee mannen pleegden een ramkraak op een bedrijf aan de Twentepoort Oost in Almelo. De mannen arriveerden rond 01.45 uur bij het bedrijf met een zilverkleurige Daewoo Tacoma. Na een mislukte poging om de deur te openen met een koevoet, ramde een van de mannen het pand tot vier keer toe met de auto.

Het incident

De andere man, gekleed in een grijs Nike trainingspak, kon daarna de deur naar binnen duwen. Eenmaal binnen nam hij een aantal zaagmachines van het merk Milwaukee mee. De gestolen goederen werden in de kofferbak van de auto gegooid, waarna de mannen vertrokken.

Oproep tot getuigen

De politie is op zoek naar getuigen of mensen die mogelijk meer informatie hebben over deze zaak. Ze zijn geïnteresseerd in ieder vermoeden over wie deze mannen kunnen zijn, vooral in combinatie met een grijze auto met een beschadigde achterkant. Daarnaast wil de politie graag weten of iemand na 8 november 2023 zaagmachines van het merk Milwaukee te koop aangeboden heeft gezien voor een prijs die wellicht te mooi leek om waar te zijn.

Contact opnemen

Tips kunnen worden doorgegeven via een tipformulier of door te bellen naar de gratis tiplijn op 0800-6070. Voor diegenen die liever anoniem blijven, kunnen ze contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en is niet van de politie. Informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar de tipgever te herleiden is.