Twee aanhoudingen na bekogelen politieauto met eieren in Almelo

Normal aangepastpolitieauto

De politie heeft twee personen aangehouden nadat zij een radarvoertuig van Team Verkeer Twente bekogelden met eieren. Het gaat om een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 29-jarige man uit Almelo.

Het voertuig met de twee inzittenden reed donderdagmiddag langs de controle aan de Rembrandtlaan in Almelo. Het duo vond het nodig om eieren naar het politievoertuig te gooien. Vervolgens reden ze nogmaals langs vanuit de andere richting om wederom eieren te gooien.

Twee incidenten

Het voertuig is meegenomen naar een controleplaats in Nijverdal en de twee zijn aangehouden. Het voertuig van de heren was donderdagochtend ook al betrokken bij een soortgelijk incident. Aan de Havezatenlaan in Hengelo werd een personenvoertuig bekogeld met eieren.

Na enkele uren vast te hebben gezeten zijn de verdachten weggestuurd met verschillende bekeuringen. Daarnaast wordt er gekeken of de schoonmaakkosten op hen kunnen worden verhaald.

Adverteren op AlmeloNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op AlmeloNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Almelo
21:22

18° C

Zwaarbewolkt

1.81 km/h

78%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief