Onderzoek naar steekincident in Almelo in volle gang

9 maanden geleden gepubliceerd

Bij een steekincident op 13 augustus in de Grotestraat in Almelo werd een 16-jarige jongen neergestoken. De politie is dringend op zoek naar getuigen die iets kunnen vertellen over het incident.

De nacht van het incident

Het slachtoffer was in de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 augustus tussen 01.40 en 02.00 uur met vier anderen in het uitgaansgebied van Almelo. Bij een kapsalon aan de Grotestraat ontstond er een conflict met drie jongens die bij de fietsen stonden. Het slachtoffer werd tijdens dit conflict gestoken. Twee van de betrokken jongens droegen een pet.

Oproep tot getuigen

De politie is op zoek naar de drie jongens die bij de kapsalon stonden. De onbekende jongens droegen donkere bovenkleding, één van hen had lichte schoenen aan. De tweede jongen droeg een lichtkleurig t-shirt en een lichte broek. De derde droeg een pet in een lichte kleur en donkere schoenen. Na het incident vluchtten de jongens in de richting van de Krikkenstraat.

Ten tijde van het incident waren er ook vier mensen in de Grotestraat, bestaande uit twee vrouwen en twee mannen. Eén van de mannen was kaal. Zij liepen in de richting van de Koornmarkt. De politie roept ook deze personen op om zich te melden, ook als zij denken niets gezien te hebben.

Oproep via Snapchat

Uit onderzoek blijkt dat er veel is gesproken over dit steekincident en dat er veel informatie is gedeeld. Als je hier iets over hebt gehoord of meegekregen, wordt je gevraagd om contact op te nemen met de politie in Almelo en het zaaknummer 2023368945 te vermelden.

Anonieme tips

Mocht je informatie hebben maar het niet prettig vinden om met de politie te praten, dan kun je je informatie ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem. Dit is een onafhankelijk meldpunt waarbij je geen gegevens hoeft achter te laten. Je informatie wordt alleen doorgestuurd naar de recherche als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.